Friday, 2 September 2016

kentang

aku dah siap packing barang nak bawa balik umk, yelah ape sangatlah barang nak bawak pun. kebanyakan barang aku, aku dah siap siap tinggalkan kat stor pinggiran umk. tinggal nak daftar, amik kunci rumah and im done. cuma, aku hrap aku sihat lah hendaknya memandangkan dah dua hari aku demam on off. kejap suhu naik, kejap turun. kepala pun pening je ni. sekarang ni tengah kecoh dengan wabak denggi dekat kawasan perumahan aku, jadi ibu risau sikit selagi aku tak betul-betul kebah dan pergi cek darah. harapnya takde apa. jadi, esok plan nya lepas hantar barang and register terus balik kuantan on the spot nak pergi check up. pheww

right now, im having my supper with a big bowl of kfc loaded potato and a glass of farm fresh chocolate milk. sedap oi! siang tadi takdak selera nak makan pasal badan panas je. sekarang rasa lapar betol. 


Image result for loaded potato kfc
 

motifnya nak bagitahu loaded potato ni dah lah murah, sedap dan mengeyangkan pulak tu!

No comments: