Friday, 4 April 2014

Last Day at Palam

Alhamdullillah, I have just finished with my Final Exams and dats mean *drumroll* (tapi ada background song sedih kat belakang) dah habis asasi! Okay tak sangka sebenarnya dah habis asasi ghupe nye. Rasa macam baru semalam daftar kat Puncak Alam pastu melalui Minggu MDS yang 'melekit' dan berlengas haha =D And knowing that today is the last day pastu esok ramai yang nak balik rumah memasing so me and my girlfriends planned a short get away (last minutes plan) to Setia City Mall.



Kitorang pilih nak tengok movie akhirnya, and it was Captain America : The Winter Soldier. Sebab kitorang semua bawak student card so dapat lah murah sikit hihi. Sesape tak tengok lagi boleh la try tengok sebab pada aku worth it la dengar harga tiket yang korang bayar, so inilah my very first time tengok cerita superhero dekat cinema. Before ni, kalau aku pi wayang normally i'll choose cartoons, *sigh*



Dinner date. Haha poyo nyeeeeww nak acah acah candid tahap takboleh blah. Gelak sampai terkeluar anak tekak kahkah. Seronoknya makan dengan diorang ni, but it would be nice if Nadiah and Noris could join us, tssktssk :'(



Students ni hidup diorang memang survival kan? Nak makan pun nak murah je, kalau ter-mahal sikit pun dah membebel kemaheen hahaha thats why la kitorang makan pizza pun beli yang set combo aje, share duit pastu makan sampai licin (ada lagi side dish dia yang takde dalam gambar) :)

Lepas tu? Window shopping la apa lagi kan. Tapi, ter berkenan dan ter beli satu benda comel ni,



Tadaaaa! Mini blanket from Daiso Japan, RM5 je !!
Typical girls (buatmuka) - Easily get attracted with benda comels padahal bukan keperluan pun haa motip sangat?

Pastu, masa nak balik Puncak Alam hujan renyai renyai. Redah jelah sebab kalau nak tunggu hujan berhenti memang tak balik la kitorang dah lah ramai giloos tunggu bas time tu, dah macam tin sardine taw tssk

Say NO to this tin sardine -,-'

So, to my juniors nanti kalau korang dapat Asasi kat Puncak Alam ini antara benda paling hazab korang kena lalui. Lagi lagi kalau korang jenis mabuk dalam bas macam orang yang tulis entry ni kihkih. Sampai Puncak Alam tetiba rasa nak demam. Balik terus mandi, plan nak kemas barang tapi kepala pening sangaaat ditambah pula dengan terkena hujannya memang taktahan sangaaat. Terus tidur sampai pukul 12 malam baru bangun kemas barang semua dan sampailah sekarang tak tidur lagi. Barang dah siap kemas
. Esok balik Kuantan! WEEEEE :D

Bye korangz !

No comments: