Friday, 1 November 2013

November !

Hai Salam Alaykum !

Ohh, time flies so fast. Alaaaa liatnya. Cuti SEM tak lama lagi dah nak habis. Adoy, mixed feelings habis. Btw, sepanjang cuti SEM ni aku banyak habiskan masa kat rumah, kengkadang tuu adalah jugak aku balik kampung, takpuun pi buat part time job kat tempat lama aku kerja duluu. At list boleh dapat duit poket beli cekelat cekedis sampai rongak gigi haha :p

Ahaa, harini kan 1 November.. 
Macam nightmare gila nak tunggu tarikh ni. Sebab.. sebab.. Result SEM I dah keluaaar oi !!
Alhamdullillah, pass semua course. Even though, first attempt ni agak down jugaak la sebab tak capai target tapi takpe, I believe there must be reason beyond it :)

AFTER ALL ; ALLAH IS ALL KNOWING

Hmm hmm, anyway disebabkan November ni bulan keramat bagi aku so aku nak pasang azam dan nawaituu awal awal :) *takpayah tunggu new year pun takpe


 

Its November, and I am in love :)
Waaaaah caption bimbooo habis wakakaka :D


 


Apapuun taklama lagi dah nak new SEM, walaupun liat walaupun malas nak ngadap assignment menimbun, walaupun malas nak bangun awal pepagi, walaupun malas nak pi cafe turun beli makanan, walaupun malas nak turun study group, walaupun rasa penat sangat sampai malas nak tidur, walaupun rasa penat dan malas sangat sampai nak suap makanan masuk dalam mulut pun malas ahahaaaa teruuuk gila :3
Hahahaha takdee ahh gilaa apa nak jadi pemalas cenggini kahkah. Memang takde la orang nak masuk minang aku pasni hihi :p


************************************


Bismillah,
Allahumma Yassir Wala Tuassir Ya Rahman Ya Rahim :)
Allah Yutfah Alaikum to all my beloved friends!

Insha Allah, we are going to struggle hard and smart for our upcoming SEM. I know we can do it ! Pass is pass, make it as a reminder, and remember future is much more important, believe that WE will make it turns to reality :)

Have a nice day onwards people, Good Night :*

written with love,
shidakhalim

No comments: