Tuesday, 11 June 2013

The journey just started........

Assalamualaikum,


I just wanna share.......







Can you see this? Haaaa, ini cuma sebahagian ye. Ini masa penutupan Minggu Destini Siswa di UiTM Puncak Alam 6 Jun lepass. Total up our batch Foundation study in Science/Engineering adalah dalam 3000++. Huhuuu, possibility nak jumpa kawan masa kat maktab dulu adalah satu per 3000++.Waaaaa... ramai sangat uwwwwww.. Yang dalam gambar ni mostly adalah siswa dlam 1000++ cemtu, siswi pulak ada majority kat another group. But still SISWI are the majority students foundation for this intake adalah dalam 2000++. Haaaaa, aku tak ingat pulak exact number dia berapa. Tapi kannnnnnn, acaneee ntah aku boleh pulak tersesat kat dalam group ni. Maka jadilah aku golongan minority.. Hehee

okayyy, Iallah I'll update pasal ni hidup baru aku ni lagi. Stay tune!

p/s : class had just started. I do really enjoy myself being here =) 
Pray for the best, THANKKKKK YOU :*

2 comments:

Nurul Hasanah said...

gud luck shida. pandai2 jaga diri k. batch aku kat KPM 38 org je :p

shida khalim said...

thank you sanaaaah <3
take care too! :D