Friday, 22 March 2013

unplanned =)

Assalamualaikum,

Hai hai, finally dapat jugak spend some time depan laptop nak update belog, Hikhik =p To be truth, honestly life gets a bit hectic walaupun tak start study lagi. Hahaa settle down a few things before ni, baru je balik dari plkn then tak berapa sihat sangat. Thinking about the result, worried and anxious. Lagi takde mood nak bukak laptop, upload gambar semua. walaweyhh. Banyak nak cerita tapi  tak sempat. Phewww.. sekarang dah bolehh, hehe =)

Okay, since hari tu ada janji nak update pasal plkn kan kan? So, hari ini nak combine kan semua dalam satu entry je. Waaa, kena jadi kedekut sikit sebab malas nak update dua tiga kali. Dulu zemangat sangat nak buat entry series la hape laaa, last last tak menjadi gak. Kemalasan atau apakah ini? Hahaa



right after, kawad tamat latihan : with my high schoolmate mrsm kuantan bergambar sama-sama. :*


aiseehh, kalau dah namanya suka budak-budak =p


actually, time ni tengah kelaparan tapi sempat lagi posing tuhh. tak bolehh blaa wirawati negara ni. Haha


Community Service : taking photo with aliya dormmate 


Abseiling : grrrr, best sangat. Brapa kali ntah terhantuk dinding. Tak pro lagi lol!


Latihan Wirajaya : walking in a palm estate nearly 3 hours. Experience :*

Latihan Tali tinggi : with wafa and liza high schoolmate =)


Water Confident : Muka excited kan? Haha

Maka tamat lah sudah 73 days which at first i thought it was lama gila. At last, I find it soo meaningful. Nothing wasteful since there are lot of things to learn, new friends, new experience. It was a big bless and opportunity for me =) Pasni, kalau ada junior yang tanya best ke tak plkn ni? You alll da boleh agak kan apa jawapan aku.. hehe =p




*************





And this photo.. very very recent :*
With my high schoolmate, we're have fun through out the day, yeayyy!! We went to Bukit Gambang Waterpark since tuu la tempat yang paling dekat ngan rumah aku. So, we decided to go there. Actually, unplanned. Mula-mula ingatkan only me, farah, yana and hasanah. Then, basheer said he and all the kelantan's boys pun on their way to BGW. Ohh, boleh buat reunion dah ni. Ehhh, bila sampai sana bumped with sya, mika and noor. Hiruk pikuk jadi suasananya. Hahaa, But, this would be unforgettable =')

:: emm, do you notice that.. im a bit more tanned than before? Hahaa, =p *sempat lagi kau perasan ehh??

Okay dah, see you later. bye :*


No comments: