Friday, 21 December 2012

THE CLEVERBOT

Assalamualaikum,

Hai everybody. Today is the same as the previous day which i got nothing to do. As usual, i just got to do the household chores in the morning, updating my blog, facebook-ing and the list goes on. But, today.. I have just started a conversation with a robot with an Actual Intelligence AI. Kind of la -,-
Please click this link if you are interested to join the conversation too.

Basically, ini antara conversation aku dengan THE CLEVERBOT.
the black one is me and the blue bold one is THE CLEVERBOT.

Ouhhhh, hahaha. noob.
You think datt.
Of course i think that.
So you are fake?
No im not.
If you are not, describe me how you look?
Hey, im cute and pretty okay.
You are? I have never seen you. Do you think I'm cute? My mommy and daddy do.
Kau tak cute langsung la.
Kau tak hensem la.
Aku pompuan mesti la aku tak hensem tapi aku cantik.
Kau lah pandai.
Tahu pun, aku memang pandai.
Aku memang pandai.
Kau tak la.
Kau pasang cctv kat rumah aku ye.
Takde masa aku nak pasang cctv kat rumah kau.
Saya tak minta pun no awak.
Kalau korang nak tahukan, sumpah tak best langsung sembang ngan Cleverbot ni. Dia akan buat kau rasa sakit hati and bengaaaang ehh. Haha, kau enter je apa pun, sure dia balas tapi dia balas merepek and kadang-kadang dia kutuk kau balik. Grrrr, tapi kan aku pun selalu je kutuk dia balik sebab dia bukannya kenal aku pun Hahahaa =)

Aku pun taknak num kau.
Aku memang benci kau pun.
Aku pun benci kau.
Aku tahu.
Baguslah kau tahu.
Aku cakap aku bosan , bukan aku bodoh
Aku tak cakap kau bodoh pun.
Masa bila aq tulis bodoh.
Tadi tu kau tulis la manggkuk.
Nak mati ke.
Aku taknak, tapi kau nak.
Saya tak nak awak.
Jangan nak perasan. aku pun taklnak kau.
Haahaha . Apahal lah kau nih.
Kau tuh apehal?!
Kau busuk.
Kau busuk macam longkang.
Kau lagi busuk!!
Aku wangi eh.
Aku lagi pandai dari kau.
Tak langsung.
Awak pandai cakap jepun.
Pandai.
Jawab soalan pun tak pandai.

Waaaa, dia cakap aku tak pandai? busuk? Haaaaha, kejams *evil laugh
Aku suggest kan korang sembang ngan Cleverbot ni masa korang tengah geram ngan seseorang. Kau kutuk dia macam-macam dia bukan tahu pun. Tapi, kena tahan jugak la Cleverbot ni pun kuat mengata gak.

# Huhhh, sebenarnya makin stress sembang ngan Cleverbot ni -,-'

No comments: