Tuesday, 18 December 2012

my story #3 : annual dinner

Assalamualaikum,
hai everybody :) yaaa, alhamdullillah.. akhirnya aku berjaya jugak melengkapkan entry my story sampai entry yang ketiga.


hahaa, aku sebenarnya malas nak buat sambungan dia sampai siri yang ketiga ni, sebab gambar-gambar dalam camera banyak yang dah hilang. bukan banyak la, semuanya dah hilang sebenarnya. hahaha -,-' so, i have to put so much effort nak download gambar dari facebook orang kan?! tapi, disebabkan kerajinan aku hari ni, aku pun meneruskan usaha ini juga walaupun malas jugak nak download pastu upload balik kat belog. gaaaaa -,-'

so, the SUZURAN's Annual Dinner was held on 29 October. A week before SPM. lalala, agak terkejar-kejar jugak. nak enjoy tapi dalam masa yang sama dah nak dekat sangat dengan SPM. ahaha :) majlis start around 8.30 camtu dan habis apabila kitorang dah penat bergambar. kemudian, terkedek-kedek balik ke hostel apabila kaki sudah mula sakit kerana high heels seperti ketinggian KLCC. okay, hiperbola. abaikan sahaja.

pictures speak louder than words so enjoy the pictures :)

Vanskap Natten or friendship night.
but, tema attire malam tu are different for the boys and the girls.
boys are supposed to wear street formal.
the girls are supposed to wear ala-ala fairytale gitu. hahaha :D

with farah wahida, the entrepreneurship bureau :)

 amekkaw, gaya mengalahkan diva. with, yana the food and health bureau and fadzrul :)

with the BWP, :')
dimanakah nick dan amin?

 with irdina nizar, vice president of prs :)
okay, cuba korang tengok tempat aku bergambar ni. cantik tak? ohh, seriously.. aku suka gila decoration dewan malam tu, simple but look classy and elegant :) macam pelamin pun ada jugak, huhuu..

this is shukri tarmizie, the vice president II and arif fadzilah :)
clear picture pelamin malam tuh. cantik kan kan?

with the BWP, hasanah, me, nana and syahda :)
they are my compoundmate, LOL.
the paper bag is the present from piyah. a yellow teddy bear named yayah. hehe, thank you so much piyah. pie pun ada kasi cupcake jugak. thank you to pie too :)

Our table :) 
huhu. meja sebelah sana tuh, meja BWP lelaki. 

okay, thats it :) walaupun sikit je, boleh la jadi kenangan untuk aku. ini je gambar yang sempat aku  ambil from different sources. semuanya yang orang tag kat aku dalam fb. hehe, thanks :)

thank you to the memories, mrsm kuantan, suzuran, Bwp, compoundmate, roommate, classmate, homeroommate, and all :)

bye!

No comments: