Wednesday, 26 December 2012

Im an owl, hikhik =p

Assalamualaikum,

Hai, masuk hari ni.. dah sebulan cuti. Macam biasa tak buat apa pun, duduk dirumah lagaknya seperti seorang fulltime housewife, ahaha =) Bangun pagi, kemas bilik, sapu sampah, sidai kain, kalau terlebih rajin sikit basuh garaj kereta takpun masak ke, hakhak =D 

Except for awal Januari dah kena mendaftar untuk PLKN sampai pertengahan bulan Mac nanti. Alahaii, kejap je masa berlalu eh? Dah nak pergi PLKN dah, kalau dulu waktu-waktu macam ni dah sibuk macam orang sawan nak siapkan semua homework tapi sekarang sindrom tuh dah takde lagi. Insyaallah =)

Btw, masuk hari ni, dah empat hari kot hujan turun tak berhenti-henti. Aku rasa macam dok kat Alaska pulak, sejuk nak mampoih! Certain kawasan kat Kuantan ni dah mula naik air. Alhamdullillah, rumah aku masih selamat lagi. Hukhuk.. 


Photo: Flood @ Kuantan
Waaaaa, Megamall pun sudah hampir dinaiki air?


Aku ngantuk sebenarnya, tapi mata aku kata jangan tidur lagi. Maybe, sebab siang tadi dah terlebih tidur kot? Eh eh?

Esok, ingatkan nak masak. Hahaha, kalau jadi masak aku update kat belog. Kihkih =p

Good night uoulss =)

No comments: