Sunday, 1 July 2012

a day i spend with BWP =

Assalamualaikumm :)
hye guys !
since quite long time tak update blog. dikesempatan masa yg sangat limited ni, sy pun merajinkan diri nak update blog. huhu :) well, hari ini sy nak cakap pasal semalam. seriously, mood happy semalam tu tak habis lagi kot. masih banyak gelak-gelak. hahahaha. semalam, saya dan keluarga bwp sy yg lain, kitorang gi maen bowling dekat Berjaya Megamall Kuantan. seroooooonokkk sangat ! tak tahu nak explain mcam mana. hehehe :p

first, maybe sebab ni first time sy keluar ngan bwp. first time boleh 'berfoya-foya' after banyak gila kerja-kerja bwp. kitorang pun dah nak letak jawatan kan ? tinggal lagi berapa bulan je. tapi, so saddd sebab a few of us tak dapat join. hazim, basheer, hasanah and syahda. semua tak de kat maktab atas urusan peribadi. =,=' hope soo, nanti kita ada kesempatan nak keluar sama-sama cukup 14 orang ! :D

second, sebab first time main bowling. hahaaa, part ni mmg tak tahan, asyik nak ketawa je. mcam-mcam gelagat ada. bola semua ke longkang. dapat score 46 over 300 maybe. haha. tapi, BEST ! OSEMMM ! nanti, nak datang maen bowling lagi laa. 

third, happy gila sebab tengok yang lain-lain pun happy. radzi, shuk, azri, amin, nick, nana, piya, farah and yana. aduhhhh, bahagia ! masa maen game kat arked, mcam-mcam gelagat ada. maen tembak2, menari, lawan maen game ngan ustaz.. ohhh, we're really creating memories laaa :)
 
fourth, graciasss a lot kat ustaz redhuan, ustaz syahmi and cikgu zam sebab sudi teman kitorang keluar malam semalam. terima kasih banyak-banyak.

fifth, hahaaa. sekarang diumumkan juara malam semalam. 
bowling : our boss la, radzi
karoke : farah ngan nick.
maen game : shuk ngan piya laa. 
paling suka tengok dua orang hamba allah ni maen game kat arked. kelakar sangat. comeeeeel :)

okay, have a view to our photo last nite :)

heading to Megamall :)
tuhh, kat seat belakang sekali.
tngok score. ke longkang semuanya.



shida was heading to the lane.

meet azri and shukri.

seee, bos dngan penuh style dan keazaman. haha

seee, gelak memanjang :D


with advisor yg hensem dan supporting :)

most sporting advisor !

loooooveee :)
tak cukup !

champions of the night ! (^___^)

shida dan amin tngah joget kat sini. hahahaa :D

snapsnap before balik maktab, :* teeheee

finish.
*but, so saaaaaaad. :'(  tak semua dapat join malam semalam. kalau tak, that night would be the happening hang out ever that i have in my life. hahaaaa, hiperbola gitu. apapun, i'm sooooo happy. everyone made my day. i just can explain the feelings into words because i'm too speechless. it was a memory. thank you sooo much guys for making my day become perfect. we're creating memories.. undoubtedly.

pssssst* here are some pictures on our dinner with our ayahanda pengetua a week before.

perut kenyang, suka hati :)

the end, see you soon in my next entry :)
byeeee~~~



with love, shida




No comments: