Saturday, 2 June 2012

= single vs couple =


hyeee semuaa :)
sihaaat ? alhamdullillahh.
herrrmmm, agak berat juga kan nak cakap pasal tajuk atas tuu.
saya pun tak de banyak pengalaman sangat. dan kalau boleh, taknak kenang dah cerita yang dah lepas tu. yang lepas biarkan berlalu, jadikan sebagai pengajaran agar tak tersilap langkah lagi :)

sebenarnya, masa tengah ronda-ronda dekat google tadi, terjumpa laa satu quote yang agak-agak menarik juga. sesuai untuk mereka yang rasa diri tu macam sunyi sangat sebab takde sape yg minat kat dia ataupun, kepada mereka yang tengah putus cinta. emmmm.. tak kisah laa mana-mana pun buleeehh :)


haaaa, terubat sikit jiwa yang tengah duka lara kan ?
sebab tu, orang selalu cakap ; jodoh dan pertemuan ditangan tuhan. bukan kita yang tentukan.
mmg kita kena berusaha mencari, tapi bukan sekarang masanya. tunggulah sehingga kita ada stable finance and dah tahu hala tuju hidup ini. 
as a student, our main duty is study :)

sayonaraa :) shida.

1 comment:

luqman zakaria said...

yup..as a student itulah matlamat utama~