Wednesday, 6 June 2012

mi amorrr :)



hyeee, helllooooo :)
hows life lately ? getting better kan ? hehee, cuti dah nak habis laa. counting ! huaahuaa, nak balik maktab. aduhh, malasss sungguh. eheh, ingat ! cik adik manis, *err, manis tu sy yang tambah sendiri* tahun ni SPM laa. mana boleh malas-malas. hehee, -,-" okayyy :D

btw, semalam on 5th june 2012. me with my family pegi jalan-jalan kat bandar kuantan. well, kitorang mmg very rarely dapat  g jalan sama-sama. sooo, here are some of our picture :p

okay, letak gambo sendiri dulu :p
kalau korang perasan kan, kat belakang gambo sy tu. ada semacam banner gambar katun Lat yg femes amos tu kan. kitorang pergi situu la, semacam pameran katun Lat tu. ehh, jemput datang ye ke pameran tu : bertempat di Muzium Kesenian Pahang sampai bulan nov ni taw. sempat lagi nak pergi. mohh, kita pergi ramai-ramai.

tak cukup sorang, kakak tade.
sori, for the blurry picture. huhuu.
haha, 5 beradik :)

kakak 

me and adeq syafiza 
puas hati angah nampak lg tinggi. ahaha :)


me and kakak ♥   

triple NS.  here we are, hehee ;)

kakak, awwwwwhh :p

huyyyaaa ! hensemm :p

adeq syafiza, with her own style. miahahaa ;)

adeq zarif 

adeq zarif :)
dik, jangan jadi mat rempit udahh leww :p

hehee, photo lagi :)

kak, is this my future bro in law ? err -,-" tidaaak.

my turn ;)
okay, manyak ayuu :p
haaa, kat escalator pun buleeh :p
aduuuh, gamba blurrr lagi. pffft -,-"
sukaaa banyak !
tuhh, pendekkan kita ? tuihtuih ;p

okay, i'm so happy :)
hahaa, so these are the picture. copyright reserved. pffft (-,-) macam gambo anak tan sri pulak kan ? err, ade gue kisah. sy punya blog kan, suka hati laa. hehee, ape-ape jelah.

' here, i have a few words to say. 
family is everythings :) seriously, i really meant it.
macam kita selalu dengo kat surat khabar bagai, ade kes remaja lari dari rumah, ikut boyfren g lombok, buat bubur lambuk and lain-lain lagi. semuanya bermula dengan satu kesilapan keciik je.
we don't appreciate what we have. FAMILY. 
nampak simple kan ? tapi.. itulah starting dia.
kalau kita hargai keluarga kita, kita ingat kat susah payah ibu ngan ayah membesarkan kita, kita tak kan tergamak nak hancurkan hati mereka. '

habis satu ceramah, hahaaaa :p
see u again my next entry ;O
wish me luck for my SPM examination.
a few months from now.
byebye.....


pfft : penaat resize gambar. =.="
with love,
 ♥ shida  



No comments: