Sunday, 10 June 2012

kembali jd student, ahaha :)

Assalamualaikum and hye readers (:

haha, tengok title atas nuh, macam peliks amat sangat. heyyyss, ntah laa. kembali jadi student ? ehh, memang selama ni saya student kan ? awat kalot ngat ni ? hehe. yelah, sepanjang 2 minggu cuti ni, duduk rumah jadi bibik, jadi babysitter so.. esok dah balik maktab. jadi student balik lah kan ? hermm, cuti pun sekejap je. 2 minggu. memang sekejap. balik maktab nanti, ntah-ntah paling awal pun dapat cuti, awal ramadhan nanti. itupun nasib kalu ada cuti kan ? cuti sekarang memang tak menentu, tambahan lagi tahun ni spm. memang jadual penuh. tak terkata rasanya.

masuk je semester 2 ni, lagi la busy. cikgu dah warning awal-awal da. " bukak je cuti semester 2 ni, saya nak awak semua ready fizikal dan mental. jangan nak main-main ye. " ahaha, lebih kurang gitu laa ayatnya. apapun, cikgu terima kasih banyak sebab tak berhenti berusaha gigih untuk student dia (: sayang cikgu, <3 muahmuah. hehee

apapun, saya dah kena balik maktab esok. what so sure, dah tak de laa nak mengadap depan leppie sampai tengah malam. sebenarnya, ingatkan malam ni nak tidur awal, soo esok akan jadi bertenaga bila bangun tidur. bila bertenaga, mesti semangat berkobar-kobarkan nak balik maktab, tapi entah kenapa mata ni tak mahu tidur la. memang nak suruh eye bag makin tersembol la ni. haha (:  but, bila  kat maktab, bila saya tidur lewat sebab nak siapkan hw atau nak siapkan kerja bwp, mengantuk tu boleh tahan. tapi, kalu kat rumah, pantang dapat bantal.. bedebommm, kejap je lena diulit mimpi indah. hehe.. paling lewat pun kat maktab, sampai pukul 2 pagi je saya stay up. tak larat nak lebih-lebih. nanti esok, cepat penat. macam-macam penyakit pulak datang. tambah-tambah lagi kalau tengah stress. lagi la dahsyat. hahaha :p




okay laa, selamat kembali ke maktab esok.
Maktab Rendah Sains MARA Kuantan (:
pray for my success and for my SPM examination, :D

byebye, wassalam :)




No comments: