Thursday, 31 May 2012

cup cakes addicted :)







ehhehe, coooomel kan cup cake tuu ? 
semuaaaa ni credit to google laa. bukan sy buat punn. harapan laa kan nak tengaok sy buat. buat cupcake coklat yg mudah tu reti laa. yg tak payah tarok ising tebal-tebal tuu. kalau sy mmg tak suka sangat letak ising tebal-tebal sebab muaaak. unlesss kalau letak french cream kan. tak laaa muak sangat :)
but, kalau pandai buat cupcake comel macam ni, boleh make money kan ?  utk engagement, weds or bday party, baby shower kee.. semua pun buleeehhh. hehe ^____^

tunggu laa after habis spm nanti, kalau ada peluang nak belajar buat kek.
insyaALLAH, ada gak cita-cita nak buka bakery bila dah besar nanti...


bye, sikit je entry ni :) nahh, ada satu lagi, hehe :)

No comments: