Wednesday, 30 May 2012

10 facts about me ;)


post ni, mmg takde kaitan dngan sesiapapun. saja2 letak. mengisi masa lapang. 

1. sy mmg takut kucing. dari dulu sampai sekarang pun, mmg takut ngan kucing. kalau letak kucing ngan lipas, sy lebih takut kucing walaupun ada certain org cakap lipas lg menakutkan. tp tak kpd saya. 
pleaseeee, say no to CAT !

2. sy tak minum carbonated drinks. mmg tak. kalau diberi pilihan sy mmg tak kan minum air bergas ni. tak tahu kenapa. dulu, gila jugaa dengan air bergas ni tapi sekarang sudahh tak lg. sy minum air budak2 je. air milo :) kuekue.

3. sy ni boleh dikategorikan sebagai cerewet jugaa. bolehh tahan laa tahap cerewet nya. payah nak puas hatikan sy. tp, tak semua bnda sy cerewet, part yg paling cerewet bila time nak beli baju, kasut. haaaa, 10 buah kedai masuk pun belum tntu ada sepasang baju sy beli, hehe :)

4. walaupun sy ni cerewet, bila sy dah jumpa satu barang yg sy gilaaa berkenan, sy akn pastikan sy akn beli barang tu. selagi tak dapat beli, selagi tulaaa akn menghantui mimpi sy. hahahaaa, menipu sngat laa kan. sy ni jenis yg nak apa2 mmg guna duit sendiri, jadi tak yah susahkan org kalau nak beli apa2 punn. :)

5. sy tak pernah bela bintang punn. sebab mmg tak pnyayang ngan haiwan. hahhahaha :)  semua haiwan tu akn mati kalau sy yg jagaaa :)

6. sy allergic ngan subjek yg kena bnyak mengira. dari dulu sampai sekarang. walaupun dah cuba minat ngan subjek maths ni, tp tetap tak minat. kahkah :p

7. kalau ada sape2 yg perasan, sy mmg selalu bawa bekalan tisu kemana shja sy pergi. kat tngan msti pegang sehelai tisu, wlaupun masa tu tak berhingus and tak berpeluhh. soooo, mmg selalu borong beli tisu pun ;)

8. emmmm, sy mmg tak suka minum susu. segala jenis susu, susu soya, low fat milk, full cream or what so ever. semuanya tak minum. sy minum susu yg ada unsur coklat je. yg lain semua takkk ! nak muntah kalau minum susu. cheeeeese pun tak suka. rasaaa nak luah balik kalau makan semuaa makanan ni. =.='   sy mmg tak memiliki bekalan calcium yg cukup. sebab tuu kurang ketinggian. 154 pun daa cukup. kahakah :p sy cuma dpt bekalan calcium bila tertelan ubat gigi masa gosok gigi. hahahahha ;)

9. sy ada bnyak baju warna coklat. sebab sukaaa warna pastel. snang nak buat mix and match. heheee, jimat duit :)

10. sy ni cepat panic ! sangaaaaaaaaaaat. kalau panic sngat, boleh nangis. hahaha :)

okay, the end :)




No comments: