Friday, 30 December 2011

tentang dhia :)

Assalamualaikum semuaa !
okay , pagi yang indah nie .. aku nak story pasal drama tntg dhia yg daa tamat tu .. hahaa 
frankly speaking , aku mmg tak pnaa miss nak tngok drama tu stiap episod , *ohh tipuu laa , ada laa dua tiga episod yg aku miss .. hahaa ... ehh , nape nak siboksibok citer pasal drama ni kan ? act , citer ni mmg touching habis laa .. menitik gak air mata aku tngok citer ni .. ketabahan dhia inspired me a lot ! huahua , susah nak cari wanita yg tabah camtu dlm dnia reliti skarg nii ..:')

hahaa , tak kisah laa kan semua tu .. double thumbs up kat director drama ni , u create such a story :)
and kat Nora Danish , Adi Putra , Izreen Azminda , dll lagi .. wawah , lima bintang aku kasi ! ngehhh ~~`
tangisan dhia mmg real , kekejaman mom in law dia buat aku rase cam nak tumbuk je , hehey .. geram betol ! hahaa , aku pulak yg teroverdose kan ? lantak laa ...

last episode , sad ending pulak .. tu yg tak menahan , boley pulak tangkap leleh kat dpan tv , tngok movie ombak rindu pun aku tak nangis taw .. hahaaaa :D :D

okay enuff , nak sambung kemas rumah pulak !
byebye love and i hope fine day nanti , i find my true love , my mr right !
aminn , jodoh ditngan tuhan :) 
love forever till jannah , insyaallah ...



No comments: