Friday, 30 December 2011

sy tak bole puaskan hati semua orang :'(

hahaa , aku tak boleh puaskan hati semua orang ..
mmg aku tak boleh nak puaskan hati semua org , sebab aku ni bukan malaikat , nabi , pari-pari , ikan pari or lantak laa mndape pun kann .. aku cakap macam ni pun sebab aku tension , bengang sebab orang lain tak habis-2 nak expect more dari ape yg mmpu aku buat . korang , aku daa cuba buat setakat mane yg aku mampu . tapi , daa nama nye tak bole dan tak dapat .. knape laa korg susah sngat nak faham ni ? kalau korg brade kat tempat aku , baru korg rase ape yg aku rase . penat taw tak , bile semua bnde terbeban kat atas kpale kau . hahaa , korg tahu nak cakap blakang-2 je kann , seriously aku tak kisah kena buat itu ini , sebab that is my duty as a leader .. korg , jangan risau , aku mmg nak tlg punye .. tapi kalau daa mcam ni of cos laa aku rase down .. once again , korg jgan risau kay , mesti ada sebab knape kite semua kena lalui semua ni , ALLAH is testing us . everything happen for a reason . myb skarg nii tak nmpak lagi kat mane hikmahnya kan ? one fine day nt .. kite mst nampak nye ..

No comments: