Saturday, 24 December 2011

im away .. :D

Assalamualaikum and hyehye alls :)
happy morning glory , cett :D :D

ohh , okayokay .. tak mahu cakap bnyak . tak mahu bebel bnyak . im going miss my blog for five days *rasanya laa :)* ahaha , alahai .. aku nak pergi jalan-2 kat melaka je pun . itupun nak kecoh sekampung kan kan ? hahaa , hari ini sampai slase dpan kott . emm , aku ikut je dreba aku tuu.. *okay , my uncle* kalau dia kata tak payah balik , aku pun tak balik laa . hehe . 

emm .. act cousin aku tunang . jadi tak kan laa tak nak pi tngok hari bahagia dia kan ? bsemangat ni , walaupun dia baru nak tunang , belum kahwin lagi . smalam je , aku tido pkul satu taw , tlg ibu hias 100 biji cupcake coklat . aduhaduh , letih gue ! :D tapi , takpe , bukan utk org lain pun , utk family aku jugaks kan :> 
okayokay , enuffenuff !
and reminder , u have less than one week before going back to ur beloved college ,
mjsc kuantan :D :D 
*pffffffft*

No comments: