Thursday, 29 December 2011

friendship means everything !

Assalamualaikum and halloo everyone :)
wahwah , malam ni rase cam bersemangat betol naa post new entry , huahua !
act , aku baru je watching movie 3 idiots utk kali ke brape ntah .. mmngkin kali yg ke-5 kot .. hahaa :D
mak aihh , citer die mmg best laa , tak boring pun walaupun daa tngok bnyak kali , nak tahu sebab apa ? because this story contains lots of value of friendship , huihui :D

 satu tiga lekuk , jantan betina aku ketuk ... hahaaa :D :D
friendship mean everything :)
kalau tak de kawan , hidup sunyi kan.. tak de tmpat nak gelak ktawe , nak sharing-2 story samada time suka atau duka kan ? cuba angkat tngan sape yg tak de kawan baik ? hehee , mesti takde sape nak angkat tngan kan , yaaa .. i admit laa .. mmg kwan bkan laa sgala-galanya , sebab ada benda yang lebih pntg kan such as family , tapi .. can u imagine hidup tanpa kawan ? hooo , meaningless maa !

okay , i pun daa ngantuk .. bantak busuk , selimut masam semua daa panggil i ! hehee ~~~
so .. i pun daa nak beradu , moga mimpi malam ni mimpi indah ! 
basuh kaki and baca doa tido jangan lupa :)


*give me sunshine
give me some rain
give me another chance
i wanna grow up once again*
(bait lagu 3 idiots)

friends ... we will be friend till jannah , insyaallah ..
BFTJ  :D




No comments: