Tuesday, 6 December 2011

love is cinta (:


Assalamualaikum and have a nice day guys ! (:
hari ini , ntah macam mane , tibe2 aku rase macam nak cakap pasal cinta ! haha (: *geli aku ,
btw , cinta ? i have been through it .
3 years da feelings blossomed more and more .
tapi , itu zaman dahulu kala . now , aku happy hidup sendiri . single mingle .
dikelilingi kawan2 , family , dll (: 

cinta monyet , mana kekal lama . sekejap sajaa rase hepy , sume tuhh seriously wasting time ! haha *angkuhnya . tak mahu pikir soal cinta lagi , slagi i have no stable finance yet . soal cinta ni , tolak tepi dulu , next year sudaa SPM mehh ! sape yg nak jatuh tergolek2 time amik result SPM nt ? tade sape nak kan ? camtu jugak aku ! aku nak focus bljar dulu (:

6ixth sense : cinta sejati
lagipun , kalau dok sibok bercinta bagai nak gila sekarang , kita yakin sngat ke laki tu adalah jodoh kita ? jodoh tue kan ketentuan tuhan . kita mnangis sebab die , sampai bertong-tong air mata , at last die kawen ngan org lain , kita kawen ngan org lain . mbazir kan ? haha . x trase bodo ke ? masa aku clash dulu , sikit pun aku x nanges , *im strong babe ! haha , sumpaa x nanges langsung . rase cam heartless gilaa ! kesian kat 'die' . tapi , nak buat macam mane , aku dah jnji ngan diri aku , sedehh macam mane pun , jgn nanges sebab llaki ! bukan snang nak cari cinta sejati dalam dunia ni . org yang dah kawen pun bole bercerai berai , inikan kita yang dah terang-terang tak de pape relationship .

amacam ? buleeh buat ke , ahaa :)

bile laa bole aku jmpe ngan mr right aku :) *abaikan sajaa minah mengarot ni .

 " love is patient . love is kind .
it does not envy , it does not boast .
it is not proud , it is not rude .
it is not self seeking ,
it is not easily angered ,
it keeps no record or wrong "


love is unconditional :) 
shida <3

No comments: