Wednesday, 30 November 2011

today was a fairytale :)

lovely nite to all readers :) 
peace be upon all of you !
haha .. today was a fairytale ? haha , act , tak ade ape2 kaitan pun . ak pun tak tahu nak cerita ape .. cme ntah tetiba je rase nak letak title tue bile aku teringatkan lagu Taylor Swift ! hehe :)


kehidupan nih , x seindah mcam bace cerita novel taw ! kalau bace novel , ending die mst happy ending kan ? tapi .. realiti kehidupan kita ? kita semua x tahu , and x ade sape2 pun tahu .. hanya Allah shja yg berhak menentukan qada' dan qadar hidup kita . kite hanya perlu berdoa supaya , kite dpat mnjalani khidupan yg sejahtera , aman dan damai sentiasa ! same goes to .. kehidupan ni pun x mcam cerite dongeng , hikayat .. dan laen2 lagi . kalau fairytale story , kite boleh jadi mcam barbie .. boleh pakai baju gaun yg lawa2 . bole gune magic spell na lwan org jhat .. kite boleh jadi princess , boleh be in love <3 with prince yg kacak ! :) haha . tapi , sume tue dlam fairytale story jelah kann :( .


hehe . tapi .. kite sume kena ade impian utk dpatkan sume kindahan cerite dongeng tue dlam hidup kita , bkan sebab nak jadikan kite lebih kuat berangan-angan mcam mat jenin tp , nak buat kite lebih berazam dan bersemangat nak melalui kehidupan kite :) . berangan-angan tue x salah , asalkan ade usaha ! betulkan ? kalau kite x de angan2 mcam mane kite nak tahu ape impian kita kan ? ! u get it ? haha . :)

No comments: