Friday, 25 November 2011

seharian bersama sya :)

Pagi tuh , ayah ak dgn bgitu bmurah hatiny , sudi na anta ak ngan sya pi bndar . ktorg pun ap lagi , xcted lahh ! 
bhaha :) , dlam kol 9.30 , pi uma sya , die da ready dahh , dgan blouse kale oren tuhh , comell la sya :) wee ~~


itu dia ! sya and shida :)
ermm .. sampai je kat ECM (east coast mall) ktorg pun ronde2 lahh , sbub awal lagi kott , kaunter tiket pun x bukak lagi ! bhaha :p  ak pi breakfast jap , sbub ak x smpat na breakfast kat uma punn :( ngehe :p
ak beli waffle coklat kat situ , lpas mkan tuhh , ktorg pun pegi la beli tiket
TWILIGHT SAGA breaking dawn part 1
tiket ktorg pkul 12.30 , haha :)
awal lagi lahh , so ronde lagi :) tnga ronde2 tuhh ktorg masok NOSE , usha2 kasut , ttak nmpak plak cermin besar kat dlam kedai tuhh , ktorg pn dgan bnge nye pi kua ann kamera , konon2 nye tuhh kedai ktorg lahh .. pastu , salers girl kdai tu dtg ,

" dik , x bole amek gmba kat sini "

dgan muke seposen ny ktorg pun blalu dan ... HAHAHA ! tergelak besar ktorg kat lua kdai tu :)
oke , pendekkan cter :) 
ktorg msok cinema ,  cter tuhh mmg touched lah ! bess sngat :) ak beromantik ngan sya lahh , sbub org laen sume bwa couple msg2 , ktorg ?? bawa diri lahh !

then , hbes je movie tuhh , ktorg kelaparan lah ! so , na pi makan lahh .. ap lagi ann ?? 
ermm . MAMA CHOP , PAPA GRILL . nyumnyum ! lets take our lunch !



mango juice ak n sya :)







ais krim goreng ! nyumnyum :)


lpas hbes makan , rase cam borink smacam je ! jadi .... jengjeng !

" shda , awl lagi lahh ... nak buat ap ? jom , kite tngok wyang lagi ? "
" ha ? tngok lagi ? emm .. bole je .. ad cter ap ehh ? "
"ntah ! jom tngok luu , "

 after check it out , ktorg pun decide na tngok AKU BUKAN TOMBOY plak .. bhaha :)
seharian dok dlam cinema sebenarny :p haha :)
movie ni pn bes gak ! pcah perut gelak ! 
oke lahh :) out dulu ! :)


No comments: